Din nyckel Àr ej giltig. Det kan betyda att ni har flyttat er sajt eller att det varit problem med betalningen.

Om du misstÀnker att det beror pÄ en obetald faktura kan du logga in pÄ https://0gravity.dev/mitt-konto och sedan gÄ till fliken Fakturor. DÀr kan du kontrollera att samtliga fakturor har statusen Betald. Om nÄgon faktura inte Àr betald kan du enkelt betala den genom att klicka pÄ fakturanumret och följa instruktionerna.

Om du har flyttat din sajt till en annan domÀn mÄste du meddela oss det sÄ att vi kan uppdatera licensen. Skapa ett Àrende pÄ https://0gravity.dev/support dÀr du anger din licensnyckel samt vilken domÀn du flyttat till.