För att göra en manuell synk av en order till Unifaun eller Pacsoft gör du pÄ följande vis.

GÄ till orderhanteringen i WooCommerce genom att klicka pÄ WooCommerce -> BestÀllningar i sidofÀltet

NÀr en order Àr markerad med en grÄ ikon Àr de osynkad i Unifaun eller Pacsoft.

NÀr en order Àr markerad med en grön ikon Àr den synkad till Unifaun eller Pacsoft.

1. Öppna fraktvalen

Klicka pÄ den lilla pilen pÄ ordern som du vill synka.

2. Sök efter fraktval

Sök efter rÀtt fraktval i sökrutan, nÀr du hittat rÀtt val klickar du pÄ knappen Synkronisera order.

3. Printa fraktsedlar

NÀr dina ordrar Àr synkade med ditt Webb-TA markerar du dina ordrar ute till vÀnster i orderkolumnen och vÀljer alternativet Skriv ut flera fraktsedlar

Klicka dÀrefter pÄ VerkstÀll