NÀr man ska synka en order mot Pacsoft/Unifaun blir det vÀldigt mÄnga alternativ. Tack och lov kan man enkelt filtera bland dessa.

För att filtrera, klicka i boxen Search services (markerad i rött nedan) och börja skriv efter det du söker.

I vÄrt fall vill vi hitta Postnords leveranssÀtt, sÄ vi skriver in Postnord i sökfÀltet. NÀr du skriver i fÀltet kommer resultaten att filtreras direkt, sÄ du behöver inte trycka pÄ nÄgon knapp. SÄ hÀr ser det ut nÀr man filtrerat:

Du kan Àven automatisera processen för synkning.