Felmeddelande 401

Betyder att du inte har behörighet. Antagligen har du angett fel ID eller Hemlig ID.

Felmeddelande 403

403 innebÀr att Unifaun/Pacsoft inte har öppnat sitt API pÄ ditt konto. Det innebÀr att inga tredjepartsystem som t.ex WooCommerce kan kommunicera med ditt Unifaun eller Pacsoft-konto.

För att aktivera ditt API behöver du en tjÀnst som heter Orderkoppling hos Unifaun.

“No pickup locations found”

Unifaun Delivery Checkout - No Pickup Points Found

“No pickup locations found” visar on tjĂ€nsten Unifaun Delivery Checkout Ă€r inte aktiverad. VĂ€nligen, kontakta Unifaun och lĂ€gg till den tjĂ€nsten.