Om man alltid vill skicka med samma transportalternativ kan man ange en automatik för detta.

Börja med att gÄ till InstÀllningar -> Pacsoft/Unifaun.

Under rubriken Map services kan du vÀlja vilket fraktalternativ som ska aktiveras för vilket fraktsÀtt. Om du inte Àndrat SnabbsökvÀrde i Pacsoft/Unifaun ska du skriva en etta dÀr.

För att automatiken ska trÀda i kraft mÄste du ange nÀr den ska aktiveras. Detta gör du under Send on order status.

I detta exempel vÀljer vi FÀrdigbehandlad (Completed). Detta innebÀr att ordern automatiskt synkas enligt tabellen ovan sÄ fort ordern fÄr statusen FÀrdigbehandlad.

NÀr du stÀllt in efter önskat flöde, glöm inte att klicka pÄ knappen Spara lÀngst i botten!